L’equip júnior Haunted Heart del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat guanya la 1a de les 3 fases de la Copa Catalana

(19/2/2024 – Àlex López Puig)

L’equip júnior Haunted Heart (cor encantat) de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s’ha imposat en la 1a de les 3 fases de la Copa Catalana, que organitza la Federació Catalana de Gimnàstica. Aquesta 1a fase s’ha fet aquest diumenge, 18 de febrer, a El Vendrell.

Les noies, que han estrenat nova categoria i nou codi, han brillat en aquesta competició, classificant-se per davant del CR Barcelona Castelldefels, segones, i l’Igualada CGA, terceres. Aquesta 1a fase s’ha fet aquest diumenge, 18 de febrer, a El Vendrell.

Fotografia: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

Tània Müller, entrenadora de les Haunted Heart i coordinadora de la secció d’estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha valorat molt positivament l’actuació de les seves gimnastes: “Ho han fet molt bé i han estat molt boniques! Som conscients que hem de continuar treballant perquè encara hi ha marge de millora, però les sensacions són molt bones. Estem contentes”.

Les Babyqueens
Cal destacar la presència, per sorpresa, de les Babyqueens, l’equip infantil 8-10 del club que, amb les seves famílies, no van deixar, ni un moment, de donar suport a les Haunted Heart.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar