L’equip Sant Cugat torna al Panda Raid 2023

(27/04/2023 – Redacció)   

En Joan Molinera i l’Ubald de Azpiazu, membres de l’equip Sant Cugat, sortiran en uns dies cap al Marroc on participaran a l’edició 2023 de la Panda Raid, el popular ral·li amateur que s’acostuma a celebrar cada any al voltant d’aquestes dates. Per al Joan Olivera aquesta és una edició especial després dels problemes que va patir l’any passat amb el seu cotxe.

L’equip Sant Cugat participa amb dos vehicles que competiran del 28 d’abril al 6 de maig, unes setmanes més tard de l’habitual per no coincidir amb el ramadá. L’equip Sant Cugat ja està a punt per a començar la competició i aquesta setmana han fet l’habitual parada davant de l’Ajuntament per atendre a qui vulgui conèixer més sobre el Panda Raid.

L’Ubald de Azpiazu i el seu fill Ignasi de l’Equip Sant Cugat van aconseguir una segona posició en la categoria de dues rodes motrius de la Panda Raid 2022.  Els dos vehicles de l’equip Sant Cugat participaran a la Panda Raid amb les parelles formades per Ubald de Azpiazu i el Josep Keldenich, i el Joan Molinera i el Toni Massó.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar