L’equip Sant Cugat torna al Panda Raid 2023

(27/04/2023 – Redacció)   

En Joan Molinera i l’Ubald de Azpiazu, membres de l’equip Sant Cugat, sortiran en uns dies cap al Marroc on participaran a l’edició 2023 de la Panda Raid, el popular ral·li amateur que s’acostuma a celebrar cada any al voltant d’aquestes dates. Per al Joan Olivera aquesta és una edició especial després dels problemes que va patir l’any passat amb el seu cotxe.

L’equip Sant Cugat participa amb dos vehicles que competiran del 28 d’abril al 6 de maig, unes setmanes més tard de l’habitual per no coincidir amb el ramadá. L’equip Sant Cugat ja està a punt per a començar la competició i aquesta setmana han fet l’habitual parada davant de l’Ajuntament per atendre a qui vulgui conèixer més sobre el Panda Raid.

L’Ubald de Azpiazu i el seu fill Ignasi de l’Equip Sant Cugat van aconseguir una segona posició en la categoria de dues rodes motrius de la Panda Raid 2022.  Els dos vehicles de l’equip Sant Cugat participaran a la Panda Raid amb les parelles formades per Ubald de Azpiazu i el Josep Keldenich, i el Joan Molinera i el Toni Massó.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger