Les comunitats religioses i espirituals de Sant Cugat es reuneixen a la 2a Nit de les Religions

(19/11/2023 – Redacció)

Sant Cugat ha acollit la segona Nit de les Religions, una jornada amb un ampli programa d’activitats, tallers i espais de diàleg per conèixer les comunitats religioses i espirituals de la ciutat. Durant l’acte inaugural, l’alcalde de Sant Cugat va destacar la diversitat de religions de la nostra ciutat.

La 2a Nit de les Religions va arrencar a les 11 del matí i fins a les 22 h de la nit va oferir a diversos espais de la ciutat fins a una vintena de propostes organitzades per quinze comunitats religioses i espirituals de Sant Cugat: budistes, catòliques, evangèliques o protestants, cristianes, musulmanes i jueva, entre d’altres. Totes elles amb un objectiu comú: “mostrar, dialogar i compartir mirades al voltant de les diverses creences i conviccions”.

L’acte inaugural va comptar amb una ponència de l’antropòleg i teòleg Xavier Melloni. L’Aula Magna de l’Escola de Música i Conservatori municipal es va omplir amb aquesta iniciativa que enguany va tenir com a lema “Tots i totes busquem respostes”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar