Les conseqüències econòmiques generades per la Covid-19, marquen l’Assemblea General de Sant Cugat Empresarial

23/07/2020 – Agencia

L’acte ha comptat amb la conferència del president de Cecot, Antoni Abad, sota el títol ‘Propostes empresarials per a una nova etapa’. 

Aquest dimecres a la tarda s’ha celebrat l’Assemblea General de Sant Cugat Empresarial, la jornada corporativa de l’associació que ha reunit a través de mitjans telemàtics, a directius de les empreses associades, i on s’ha procedit a realitzar el balanç de l’activitat desenvolupada l’any anterior. 

Antoni Abad i Joan Franquesa, Assemblea General Sant Cugat Empresarial 2020
Joan Franquesa President de Sant Cugat Empresarial

En la part inicial de l’acte el tresorer Juan Knuth ha presentat el balanç de l’activitat de l’any 2019, i el pressupost per a l’exercici 2020, que ha estat aprovat per unanimitat. 

Tot seguit, el president de Sant Cugat Empresarial ha desgranat els eixos principals de l’acció anual de l’Associació, i les previsions per aquest 2020, marcat per la pandèmia. ‘2019 va ser un any de consolidació de l’associació que va seguir rodant a velocitat de creuer. Vàrem gaudir de dos grans Tribunes, centrats en la internacionalització i el talent; vàrem consolidar els patrocinis; i vam continuar amb les tasques de lobbisme associatiu’. En aquest sentit Franquesa ha destacat entre d’altres, l’adhesió de Sant Cugat Empresarial al Hub b30, l’acord d’intencions amb el Port de Barcelona, o el conveni de col·laboració amb FemCAT, per fer pedagogia del món de l’empresa al món a les escoles. 

Un 2020 marcat per la Covid-19 

‘Les previsions per aquest 2020 eren molt semblants. De fet l’any va començar molt bé, però tot va canviar amb la proclamació de l’estat d’alarma. Des de l’associació hem intentat estar des del primer minut al costat de totes les empreses durant aquesta emergència sanitària i econòmica’. El president de l’entitat ha volgut posar en valor totes les iniciatives empresarials de les empreses associades durant aquesta crisi sanitària en favor de la comunitat, aportant solucions i atenuant els efectes de la pandèmia. 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar