Les escoles infantils Happy Way ofereixen una xerrada online per donar eines útils després de setmanes de confinament

04/05/2020 – REDACCIÓ /

Les escoles Infantils Happy Way, entre elles la de Sant Cugat, organitzen un cicle de directes online gratuït i obert a les famílies amb experts de diferents àmbits que abordaran temes relacionats amb els infants en l’etapa 0-3 anys, benestar personal de mares i pares, salut durant l’embaràs, etc.

El cicle comença aquest dimarts 5 de maig a les 18 h amb un expert de referència, Vicenç Alujas, sociòleg, psicòleg clínic, conferenciant internacional, professor i escriptor. Amb aquesta iniciativa les Escoles Infantils Happy Way volen donar suport i acompanyar les famílies en un temps complicat i ple d’incerteses que s’agreuja per la manca d’accés a les escoles i als seus professionals de referència.

Cartell de la xerrada d’aquest dimarts

Eines útils després de setmanes de confinament

“Alguns busquen la felicitat, d’altres la creen” és el nom de la xerrada que impartirà, Vincenç Alujas, el primer convidat d’aquest cicle de directes. Alujas s’endinsarà en una xerrada sobre pensament positiu i donarà eines efectives de lideratge personal. Un tema triat per donar una nota de positivitat i eines útils després de setmanes de confinament, un període que ha estat molt dur i descoratjador per a moltes persones.

L’accés a la conferència és lliure i es pot fer a través de https://www.escuelashappyway.com/lahoradelcafe aquest dimarts 5 de maig a les 18h.

Happy Way té quatre centres d’educació infantil (etapa 0 a 3 anys): Sant Cugat, Sant Gervasi, Turó Park i Les Corts. Compta amb un projecte educatiu únic desenvolupat pel seu equip de pedagogues i psicopedagogues i avalat per la Generalitat de Catalunya, que estimula les intel·ligències múltiples des del primer moment. A través del joc, l’experimentació, l’art, la natura, la música i l’esport, les seves educadores titulades treballen les capacitats emocionals, intel·lectuals i psicomotrius de cada infant en un ambient de màxima confiança i transparència tot respectant el ritme evolutiu de cada infant. El projecte es complementa amb l’ensenyament d’hàbits personals positius per desenvolupar la seguretat, l’autoestima i l’empatia dels infants.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger