Les Gitanes de Sant Cugat són el ball tradicional més multitudinari de Catalunya

(1/2/2024 – Redacció)

Un dels moments més esperats d’aquest Carnaval a Sant Cugat és el Ball de Gitanes que enguany torna a marcar un nou rècord històric de participació amb 648 balladors, que el converteix probablement en el ball tradicional més multitudinari de Catalunya.

Aquest dimecres s’ha dut a terme a la ZEM de La Guinardera el darrer assaig ordinari abans dels generals que es duran a terme a la pl. d’Octavià amb música en directe. Uns assajos amb tants balladors que aquest any han tingut problemes d’organització amb l’Ajuntament per trobar espais que els puguin encabir.

Una de les preguntes que es fan molts dels participants és: què passaria aquest dissabte 10 de febrer en cas de pluja? No ha passat mai, però si plou amb força no es podrà ballar. Si el temps acompanya, el Ball de Gitanes de dissabte de Carnaval es durà a terme en dos torns al migdia del 10 de febrer a la plaça d’Octavià. Diumenge 11 de febrer serà el torn de les Gitanetes, que enguany també registra un rècord de participació amb 102 balladores i balladors.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar