Les jugadores i l’entrenador del Barça femení participen en un col·loqui del Sant Cugat FC

(07/06/2022 – Redacció)  

Dues jugadores i l’entrenador del Futbol Club Barcelona han assistit a un col·loqui organitzat pel Sant Cugat FC. La grada del ZEM Jaume Tubau es va omplir amb de les jugadores del club santcugatenc que van poder formular preguntes a les jugadores del Barça Júlia Bartel i la santcugatenca Esther Laborde i l’entrenador del primer equip de Barça Femení, Jonatan Giráldez.

Moment del col·loqui realitat al ZEM Jaume Tubau

Durant la xerrada, les jugadores del Barça i la capitana del Santcu van compartir les seves vivències dins del món de l’esport amb el públic assistent.

L’acte, que s’emmarca dins de la celebració del 50è aniversari del primer equip femení del Santcu i va comptar amb la presència de diverses jugadores pioneres en la pràctica d’aquest esport a la ciutat.

L’acte va estar presentat per la periodista del Mundo Deportivo Begoña Villarrubia, va comptar amb la introducció de la directiva de la secció femenina del Sant Cugat FC, Carmen Torres, el president del club, Llorenç Santasusagna, i del regidor d’esports, Francesc Carol.

Televisió Sant Cugat va realitzar aquest acte de forma íntegra en directe i el reemetrà al llarg de tota aquesta setmana en diferents horaris.

50 anys del primer equip femení del Santcu

La Federació Catalana de Futbol va organitzar el 1971 un primer torneig oficial femení amb clubs de tota Catalunya. Entre els 17 clubs pioners que hi van participar ara fa ja més de 50 anys hi havia un equip del club santcugatenc. Per aquest motiu des del Sant Cugat FC s’estan celebrant una sèrie d’actes d’homenatge a les pioneres d’aquest primer equip femení.

Actualment, el Sant Cugat FC compta amb set equips femenins que sumen prop de 130 jugadores, que el posicionen com el desè club de Catalunya amb més llicències femenines.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger