Les Lectures a la Fresca clouen la seva 18a edició amb la tragèdia d’Antígona

(22/07/2022 – Redacció)  

Les Lectures a la Fresca han tancat la seva 18a edició amb la tragèdia d’Antígona a un amfiteatre dels Jardins del Vallès que es va haver d’ampliar per a acollir a tot el públic assistent.

 

L’amfiteatre dels Jardins del Vallès es va haver d’ampliar amb més seients per a acollir a tot el públic assistent

Aquesta és la primera vegada que les Lectures a la Fresca es celebren en aquest amfiteatre, un espai que semblava fet a mida per a reviure aquesta tragèdia grega.

L’adaptació teatral la va realitzar Jean Anouilh, inspirant-se en el mite antic en ruptura amb la tradició de la tragèdia grega. La història gira al voltant de la mort dels dos germans d’Antígona durant l’asedi de Tebas. Una temàtica, la guerra, que ha protagonitzat el monogràfic d’aquest any de les lectures que arrencaven fa unes setmanes amb ‘El bon soldat Svejk’ a  la plaça de l’Om i van continuar dimecres 13 de juliol a la plaça de l’alcalde Magí Bartralot amb “Stanbrook, una odissea de la Guerra Civil” d’Ignasi Roda.

L’adaptació d’Antígona que es va poder veure aquest 21 de juliol va estar dirigida per Dolors Vilarassau amb dramatúrgia de Martina Vilarasau, que també va interpretar un dels papers, juntament amb Joan Berlanga, Carme González, Eleazar Masdeu i Marta Uxan.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar