Les “Lectures a la fresca” de Sant Cugat del 2020 seran confinades, tot i que la desescalada les permetria

21/05/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament de Sant Cugat i Els Amics de Pedra i Sang tornaran a organitzar les “Lectures a la Fresca” un any més, però no es faran en el format habitual. El consistori no vol que s’ocupi la via pública per la pandèmia del coronavirus i aquest any se celebraran encapsulades. Tot i que s’emetran el mes de juliol, quan previsiblement Sant Cugat estarà gaudint de la “nova normalitat” i per tant podrà gaudir d’espectacles culturals sempre que es prenguin les mesures de seguretat adients.

xirgu-lectures-alafresca
Imatge d’arxiu de les Lectures a la Fresca de Sant Cugat

De fet, el festival Grec de Barcelona, el referent més pròxim de les Lectures a La Fresca de Sant Cugat, ha confirmat que se celebrarà aquest estiu a l’espai habitual de la ciutat, els jardins del Teatre Grec del barri del Montjuïc.

No obstant això, els santcugatencs podran gaudir d’una nova edició de Les Lectures a la Fresca d’una altra manera.

A falta de la presentació oficial de l’Ajuntament, Televisió Sant Cugat pot avançar que aquestes seran càpsules d’entre 20 i 30 minuts en el mateix horari i dies de les Lectures habituals. O sigui, els dijous del mes de juliol a les 22:00. S’emetran per internet.

A més, aquestes noves Lectures a la Fresca confinades suposaran un ajut important per als artistes locals, ja que els professionals que treballin en aquestes Lectures estaran vinculats amb Sant Cugat i rebran una remuneració econòmica per la seva feina.

Les Lectures a la fresca celebren aquest any la seva setzena edició i ben aviat en tindrem més detalls del seu contingut.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar