Les Lectures a la fresca, dins el programa #santcugataescena impulsat per l’Ajuntament

15/06/2020 – REDACCIÓ /

La 16a. edició de les Lectures a la Fresca d’enguany tindran com a marc el Claustre del Monestir. Formaran part del programa #santcugataescena impulsat per l’Ajuntament per a donar suport a músics i actors locals.

xirgu-lectures-alafresca
Imatge d’arxiu de les Lectures a la Fresca de Sant Cugat

En el cas de les Lectures hi haurà la participació de sis escriptors locals que han escrit una obra de teatre breu per a l’ocasió i que tenen com a nexe el tema del confinament. Els escriptors són: Víctor Alexandre, Josep Amorós, Cristina Juliana, Jordi Lara, Ignasi Roda i Martina Vilarasau.

Aquestes peces, en forma de monòleg o diàleg de dos personatges, seran interpretades per actors, tots ells professionals, vinculats a les Lectures: Míriam Alamany, Joan Berlanga, Gisela Figueras, Carme González-Roqué, Carles Martínez, Xavier Tor, Marta Uxan i Martina Vilarasau.

Es podran veure presencialment els dijous, 9, 16 i 23 juliol a les 22 h i tindran un preu de 10 euros que es destinaran a entitats socials que lluiten contra la Covid-19. També es podran veure en streaming a través del canal youtube de l’Ajuntament, tal com us vam avançar en aquest web. Finalment, però no seran totalment confinades i un petit grup de persones les podrà gaudir en persona.

Hem preguntat a Dolors Vilarasau, directora artística de les Lectures a la Fresca, sobre els canvis en l’edició d’aquest any i ens ha dit: “No són les lectures que ens haguéssim agradat però la Covid-19 ho ha trastocat tot i són les millors possibles. Són unes lectures confinades o “confitades”, tal com les anomenem nosaltres, amb un cert sentit de l’humor. Tenen l’al·licient d’apostar pels artistes i autors locals i de disposar de l’espai del claustre, que no són les places però com a espai alternatiu és també el millor possible”.

Les Lectures a la fresca celebren aquest any la seva setzena edició.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar