Les obres de construcció del Complex Aquàtic de Mira-sol començaran a l’abril

(20/03/2023 – Redacció)  

El futur complex aquàtic de Mira-sol està cada dia més a prop de ser una realitat. Aquest abril començaran les obres de la primera fase, que inclou la construcció de l’edifici, amb les dues piscines cobertes i els seus vestuaris. Els treballs aniran a càrrec de les empreses Isidre Archs, S.L, que s’encarregarà de l’edificació i les instal·lacions de les piscines, i Gestión Integral de Instalaciones, S.L., que farà la part de les instal·lacions generals. Aquesta actuació té un cost d’uns 6 M€ i es preveu que s’allargui uns 20 mesos.

Per donar el tret de sortida a les obres, el dia 29 de març, es farà l’acte de col·locació de la primera pedra.

Una de les piscines del futur Complex Aquàtic de Mira-sol

Un complex aquàtic i esportiu
El nou complex aquàtic s’ubicarà en un solar del carrer de Pompeu Fabra, just darrere de l’Institut-Escola Catalunya. Tindrà un total de 3.900 metres quadrats de superfície construïda i es desenvoluparà en dues fases:

Primera fase: es construirà tot l’edifici, amb les dues piscines i els seus vestidors.

Segona fase: s’acabarà d’adequar la sala de fitness, la cafeteria i vestidors complementaris. Aquestes actuacions tenen un pressupost de 947.000 euros.

Simulació del Complex

La piscina de Mira-sol és un equipament llargament reclamat pel barri. Amb la seva construcció es donarà resposta a la necessitat d’aquest veïnat però també a la necessitat de més equipaments aquàtics al conjunt de la ciutat.

Pilar Gorina, presidenta del Consell de Barri de Mira-sol: “l’inici de les obres del complex aqutàtic és, per mi, una gran notícia. Fa 30 anys que visc a Mira-sol i la primera reivindicació del barri que vaig compartir va ser aquesta. Durant molts anys, la concreció d’aquest projecte ha estat un despropòsit, però des de l’actual Govern vam reprendre el tema per poder donar resposta a aquesta demanda que, amb tanta raó, fa el veïnat de Mira-sol. Ara comencem la primera fase i esperem poder gaudir-ne aviat”.

Francesc Carol, regidor d’Esports: “aquest complex ens permetrà dues coses importants: d’una banda, ajudarà a pal·liar la necessitat que tenim a Sant Cugat de més piscines municipals cobertes. I de l’altra, contribuirà a situar Mira-sol com a un important centre esportiu a la ciutat”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar