Les obres de la segona fase de vianantització de l’avinguda Cerdanyola començaran a principis del 2023

(7/11/2022 –  Redacció)  

Les obres de la segona fase de vianantització de l’avinguda Cerdanyola començaran a principis de l’any vinent, concretament en el tram que va del passeig de Torre Blanca al carrer Borrell. El calendari s’ha retrassat més d’un any respecte a les primeres previsions, però finalment, les obres de vianantització d’aquesta segona fase començaran en uns mesos i es preveu que finalitzin a la tardor del 2023.

Es tracta d’un projecte executat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb un pressupost d’1,6 M d’euros i que dona continuïtat al tram ja executat. La remodelació serà pràcticament igual a la del tram que va del carrer Montserrat al passeig Torreblanca: carrer de plataforma única, nou arbrat, renovació del clavegueram i nou enllumenat i mobiliari urbà.

La vianantització de l’avinguda Cerdanyola és un projecte sorgit del procés participatiu fet al barri a 2016 i està recollit en el Pla estratègic del barri Monestir – Sant Francesc, aprovat per ple a principis de 2018 i està executat per l’AMB.

Després d’aquesta segona fase, encara faltarà executar una tercera fase, entre el carrer Borrell i la plaça de la Pelleria.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar