Les obres de millora de la carretera de l’Arrabassada acaben aquesta setmana

(02/05/2022 – Redacció)  

Les obres de la carretera de l’Arrabassada estan ja a punt de finalitzar. La conselleria de Territori i Sostenibilitat ha informat a Televisió Sant Cugat que els treballs haurien de finalitzar aquesta setmana. L’objectiu és guanyar en visibilitat i reduir la velocitat i s’ha destinat 900.000 euros a millorar 11,5 quilòmetres d’aquesta via. Les obres han durat més de 5 mesos.

Els carrils centrals de lArrabassada s’han pintat de vermell

Les principals intervencions han estat un zebrat central fins a l’accés a la urbanització de Can Cortès, la col·locació de ressalts i la millora de la senyalització amb la col·locació de senyals de limitació a 40 km/h. A més a partir de l’accés a Can Cortès, la línia de l’eix passa a ser línia contínua fins a l’arribada a la zona urbana de Sant Cugat.

Així mateix, en un tram de tres quilòmetres, on la carretera és més estreta, s’ha creat cunetes trepitjables d’1 metre d’amplada aproximadament per assolir un sobreample a la via. D’altra banda, els carrils centrals s’han pintat de vermell i s’ha millorat la visibilitat d’alguns accessos.

L’Arrabassada és considerada la carretera més perillosa de Catalunya, segons afirma un estudi del RACC. Segons el Servei Català de Trànsit, des de 2007 hi ha hagut 57 accidents que han acabat amb morts o ferits greus i d’aquests 43 han estat motoristes.

.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar