Les obres del Complex Aquàtic de Mira-sol es licitaran el juny i els treballs començaran el 2023

(03/05/2022 – Redacció)  

L’Ajuntament ha aprovat inicialment, a través d’un decret d’Alcaldia, el projecte executiu de les obres de construcció del Complex Aquàtic de Mira-sol.

Una de les piscines del futur Complex Aquàtic de Mira-sol

Ara el projecte -realitzat per l’UTE Ferrando, A contraluz, Basterrechea-Tejada, Recio- se sotmetrà a informació pública durant 30 dies per tal de formalitzar la seva aprovació definitiva. Posteriorment es licitarà l’obra, previsiblement al juny, per iniciar-la el 2023. Els treballs de construcció tenen una durada prevista de 20 mesos.

Simulació del Complex

El Complex tindrà una superfície construïda de 3.900 metres quadrats i estarà situat al carrer de Pompeu Fabra, just darrere de l’institut-escola Catalunya. L’edifici aprofitarà el desnivell del terreny i disposarà de dues piscines cobertes, sala de fitness, vestuaris, cafeteria i altres serveis esportius.

El projecte es desenvoluparà en dues fases. En primer lloc, es construirà tot l’edifici i les dues piscines amb un pressupost de 6,35 milions d’euros. Posteriorment s’acabarà d’adequar la sala de fitness, la cafeteria i els vestidors amb un pressupost de 947.000 euros. La inversió global d’aquest projecte serà, per tant, de 7,3 milions d’euros.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar