Les obres del Complex Aquàtic de Mira-sol es licitaran el juny i els treballs començaran el 2023

(03/05/2022 – Redacció)  

L’Ajuntament ha aprovat inicialment, a través d’un decret d’Alcaldia, el projecte executiu de les obres de construcció del Complex Aquàtic de Mira-sol.

Una de les piscines del futur Complex Aquàtic de Mira-sol

Ara el projecte -realitzat per l’UTE Ferrando, A contraluz, Basterrechea-Tejada, Recio- se sotmetrà a informació pública durant 30 dies per tal de formalitzar la seva aprovació definitiva. Posteriorment es licitarà l’obra, previsiblement al juny, per iniciar-la el 2023. Els treballs de construcció tenen una durada prevista de 20 mesos.

Simulació del Complex

El Complex tindrà una superfície construïda de 3.900 metres quadrats i estarà situat al carrer de Pompeu Fabra, just darrere de l’institut-escola Catalunya. L’edifici aprofitarà el desnivell del terreny i disposarà de dues piscines cobertes, sala de fitness, vestuaris, cafeteria i altres serveis esportius.

El projecte es desenvoluparà en dues fases. En primer lloc, es construirà tot l’edifici i les dues piscines amb un pressupost de 6,35 milions d’euros. Posteriorment s’acabarà d’adequar la sala de fitness, la cafeteria i els vestidors amb un pressupost de 947.000 euros. La inversió global d’aquest projecte serà, per tant, de 7,3 milions d’euros.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger