Les obres del pas per a vianants i el carril bici entre Rubí i Sant Cugat sota l’autopista AP7 començaran en unes setmanes

(8/02/2023 – Redacció )    Es tracta d’una reivindicació històrica dels veïns de Rubí que accedeixen cada dia al Centre Comercial Sant Cugat per aquest pas sota l’autopista AP7. Un tram amb molt trànsit i que es va habilitar de forma provisional amb barreres de formigó i que per fi està previst que es reformi. L’Institut Català del Sòl ha adjudicat a l’empresa GICSA les obres d’urbanització d’aquesta zona que connecta les rotondes del Centre Comercial Sant Cugat i el Leroy Merlin, al sector Can Sant Joan. Aquest pas sota l’autopista millorarà la connexió entre els municipis de Rubí i Sant Cugat. Les obres començaran durant la segona quinzena de febrer i està previst que durin un any. Comptaran amb un pressupost d’1,9 milions d’euros aportats per l’INCASÒL. El projecte consisteix en la urbanització d’un passeig central per sota l’AP7 que comptarà amb un carril bici i espai per a vianants, separats per arbres en la part exterior per les columnes que suporten la autopista B30-AP7 en la part interior. També es crearan dos vials laterals al passeig amb un carril per sentit, que en un tram incorporarà un segon carril per incorporarse i sortir de la B30.
Aquesta urbanització permetrà millorar la connexió entre Sant Cugat i Rubí, no només pel trànsit rodat, sinó també pels vianants i bicicletes.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar