Les obres per cobrir la pista d’hoquei de la ZEM Jaume Tubau finalitzaran a la tardor

30/07/2021 – Redacció /

Ja estan en marxa les obres per cobrir la pista d’hoquei patins de la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau. Era una demanda històrica del Patí Hoquei Sant Cugat, que entrena en aquesta pista. L’actuació servirà per millorar la qualitat d’aquesta instal·lació i potenciar el seu ús, ja que, per exemple, la nova coberta permetrà fer ús de l’equipament en cas de pluja.

Foto: Jordi Garcia

D’aquesta manera es reprenen unes obres que, iniciades l’any 2018, es van aturar l’any 2019 per reiterats incompliments del contracte de la constructora. Ara, adjudicades ja a la nova empresa adjudicatària, Esguin SL, les obres avancen a bon ritme. Van començar el passat 1 de juliol i tenen una durada aproximada de 3 mesos.

Foto: Jordi Garcia
Foto: Jordi Garcia


La coberta lleugera que s’instal·larà és de tipus planxa nervada autoportant en corba. Un sistema que permet un estalvi en el pes de l’estructura de suport d’aquesta, evitant la necessitat de corretges i encavallades. Tindrà una superfície de 1.380 m2 que abastaran l’àmbit de la pista més un perímetre asimètric ampliat a l’esplanada de la zona sud.

Un cop finalitzada la coberta, la nova pista ampliarà l’oferta municipal en equipaments esportius coberts de cara a la propera temporada.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar