Les piscines municipals obriran el 23 de juny

17/06/2021 – Redacció /

El dimecres 23 de juny s’inicia la temporada de bany a les piscines municipals del Parc Central i de la Floresta. Les piscines estaran obertes fins al 31 d’agost i l’horari serà de d’11h a 20h hores entre setmana i d’11h a 19:30h hores els caps de setmana i festius el juny i juliol, mentre que l’agost serà d’11h a 19:30h hores entre setmana i d’11h a 19h hores els caps de setmana i festius.

Fotografia de l’Ajuntament d’una de les piscines municipals

Com a novetat s’ha creat una nova aplicació “EntradesPiscina” per comprar les entrades i abonaments online. Es pot descarregar per a Android i iOS. També es pot accedir a través del següent enllaç: https://piscinesdestiusantcugat.cat/login/. Igualment, les entrades també es podran comprar presencialment, com és habitual, a les taquilles de les piscines.

Per garantir la distància de seguretat entre els usuaris, hi haurà un aforament reduït de 184 persones a Parc Central i 141 persones a La Floresta.

En cas d’onada de calor (a partir de “risc 3”) l’entrada a les piscines serà gratuïta per als usuaris de Sant Cugat i s’establiran torns d’estança de 2 hores per augmentar la rotació dins l’espai.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar