Les Planes torna a celebrar la seva Festa Major

(9/09/2022 – Redacció)  

Aquest cap de setmana Les Planes ha recuperat la seva Festa Major en el format tradicional, després que l’any passat es veiessin obligats a fer una versió reduïda amb activitats amb inscripció prèvia i limitacions covid. Des de la comissió organitzativa han volgut reivindicar el caràcter propi de la seva festa grossa.

La Festa Major de Les Planes va arrencar amb un cercavila a càrrec de Tokem X Tu i Manos de fuego, que va anar de la font d’en Colom fins a la plaça de la Creu d’en Blau. Després del cercavila va ser el torn del pregó que aquest any van dur a terme tres veïns de Les Planes, José Luis Cabrera, Francisco Mulet i Carles Gorgas, que participen cada any a la tradicional Cursa de les Planes, que ja ha celebrat la seva 40a edició.

Després del pregó es va dur a terme un sopar amb carmanyola a l’espai Pere Grau, amb música i campionats de ping-pong i futbolí. La nit de divendres va acabat amb el concert d’Orgue de Gats però la festa es va allargar durant dissabte i diumenge amb moltes activitats.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger