Les últimes hores de la borrasca Glòria a Sant Cugat segueixen sumant incidències

incidencies-borrasca-gloria

22/01/2020 – REDACCIÓ /

El vent i la pluja de la borrasca Glòria segueix provocant problemes en els despreniments d’arbres i objectes a la ciutat. Si dilluns una branca queia sobre un autobús a Valldoreix i dimarts el sostre del pavelló de l’escola La Farga i el sostre del PAV 3 es van veure afectats pel temporal, a les darreres hores hi ha hagut una desena d’incidències més a Sant Cugat.

incidencies-borrasca-gloria
Fotografia de l’Ajuntament de Sant Cugat d’una de les afectacions d’ahir

Segons ens han informat els Bombers de la Generalitat, han caigut arbres a l’avinguda Villadelprat de Valldoreix, al carrer Oceà Atlàntic i a l’avinguda d’Emeterio Escudero.

A banda d’aquestes incidències, ha caigut un mur al carrer de la Font del fumet i a la primera casa del carrer Pescador.

A més, hi ha hagut inundacions a diversos habitatges de la ciutat.

Aquestes dades se sumen a les gairebé seixanta incidències en l’arbrat i a la setantena d’afectacions al mobiliari urbà, cablejats aeris i voladissos que ha comptabilitzat l’Ajuntament de Sant Cugat des de l’inici de la borrasca Glòria a Sant Cugat el passat dilluns.

Precisament, aquest dimecres l’Ajuntament de Sant Cugat ha informat a través de les xarxes socials que l’escola Ciutat d’Alba ha reprès les classes perquè s’han solucionat els problemes amb el subministrament elèctric i que s’ha restablert el subministrament elèctric al barri de Mas Fortuny a La Floresta.

A Sant Cugat es manté activada la fase d’alerta del Pla de Protecció Civil municipal com a mesura preventiva pel risc de vent que pot afectar Sant Cugat les hores vinents. A hores d’ara es mantenen suspeses les activitats municipals a l’aire lliure.

La previsió del Servei meteorològic de Catalunya és que plogui la tarda i la nit de dimecres i la matinada de dijous.
Durant el matí de dijous no es preveu pluja ni vent intens i, segons les previsions, la ciutat podrà donar per acabat l’episodi de precipitacions i llevantades que ha afectat els darrers dies Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar