Les ventades fan caure diversos arbres a Sant Cugat però no provoquen cap incidència greu

(18/01/2023 – Redacció)   

Les ventades dels darrers dies a Sant Cugat han deixat diverses incidències a Sant Cugat, sobretot arbres i branques caigudes que en alguns casos han provocat algunes afectacions als veïns. La més greu ha estat l’arbre caigut a l’av. Verge Montserrat que ha provocat que aquesta via es tallés al trànsit durant una hora.

Els equips de Protecció Civil, Policia Local, la Brigada municipal i els Bombers han treballat per resoldre moltes incidències a Sant Cugat com dos arbres més caiguts als carrers  Pau VI i Carrasco i Formiguera. També diverses caigudes de branques a tota la ciutat, les més grans al c/ Arístides Maiol i als parcs Central i can Vernet. A més, destaca la caiguda d’una estructura metàl·lica en una comunitat de veïns del c/ Josep Carner.

Després d’aquestes jornades en què s’ha activat el Pla VENTCAT per l’episodi de ventada generalitzada a tota Catalunya, Protecció Civil de la Generalitat també recorda que el Pla NEUCAT es troba en fase de prealerta per l’episodi de nevades que es preveu durant els dies vinents en cotes relativament baixes. Serà la fredorada més important de la temporada d’hivern.

.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar