L’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat inaugura seu pròpia

(08/06/2022 – Redacció)  


L’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat va néixer el 2010 i des d’aleshores ha dut a terme la seva activitat a diversos espais cedits per l’Ajuntament. Ara, per celebrar aquesta dècada a la ciutat i com entitat consolidada, han fet el pas d’adquirir i reformar una seu pròpia que han inaugurat amb la presència de l’alcaldessa i la tinenta de cultura. Un equipament propi, aconseguit i reformat amb recursos propis de l’escola, que es va inaugurar amb una exposició fotogràfica que repassa la trajectòria i activitat de l’entitat, un brindis inaugural i un espectacle de la Companyia MINIMíssimA amb Lali Mateu i Roger Cusidó.

Moment inauguració de la nova seu Foto: Albert CanalejoLa celebració de l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat es va allargar durant tot el cap de setmana, amb un concert diumenge al Celler Modernista on van repassar tots els actes de cultura popular on són presents al llarg de l’any i que va començar amb una nadala.

Des de l’escola també han engegat un projecte de finançament col·lectiu a través de la plataforma TOT SUM per finançar l’adquisició de nous instruments i material per millorar l’activitat a la nova seu, així com per acabar de condicionar-la.

L’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, és una entitat arrelada a la ciutat que treballa per a la formació i la promoció de la música i la cultura popular i tradicional catalana, la seva comunicació i divulgació i la creació de grups de músics en aquest àmbit.

 

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger