L’espai de terrassa dels bars es podrà ampliar perquè els locals puguin oferir més taules

26/05/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament ha anunciat que l’espai de terrassa dels bars es podrà ampliar perquè els locals puguin oferir més taules. Recordem que amb l’entrada de Sant Cugat a la fase 1 els bars i restaurants poden començar a servir als seus clients a les terrasses, no a l’interior els locals, i que estan limitats a un 50% de l’aforament. A més d’haver de respectar una distància de seguretat de dos metres.

Terrasses obertes el primer dia de fase 1 a Sant Cugat. Imatge: Twitter Ajuntament de Sant Cugat

Per tal que els locals de restauració puguin complir amb totes aquestes restriccions sense perdre clients, el regidor de Seguretat Ciutadana, Via Pública i Benestar Animal, Francesc Carol, ha explicat que l’augment del de taules i cadires es fa respectant el pas de vianants i vehicles d’emergència“. Amb aquesta mesura l’Ajuntament intenta “afavorir el màxim els restauradors davant la disminució dels seus ingressos“. Aquest augment de l’espai de terrasses és per aquells establiments que tinguin aprovada la llicència de terrassa i que hagin pagat l’impost de terrasses fins a l’any 2019.

Des d’aquest dilluns 25 de maig els bars i restaurants de Sant Cugat poden obrir les seves terrasses al públic. Durant el dilluns, és a dir, el primer dia, les terrasses dels bars santcugatencs es van omplir de persones que volien recuperar els moments d’oci en aquests establiments. Protecció Civil va informar al llarg del matí als restauradors del centre sobre les mesures de seguretat de la fase 1.

Protecció Civil informant als restauradors. Imatge: Twitter Ajuntament Sant Cugat

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar