“L’esperança lila”

L’esperança lila


El passat divendres 8 de març la ciutat i el país sencer van viure la mobilització més notable que es recorda en favor de la lluita feminista. Però molts encara pensen que aquesta és una causa exclusiva de dones i persones LGTBI+ i fan com si no els interpel·lés.

El fet és que el feminisme està qüestionant d’arrel el sistema econòmic i social de què ens hem dotat, i ho fa d’una manera innovadora: posant les persones al centre del debat. L’objecte de desig deixa de ser els diners o les pertinences, cosa que ens força a preguntar-nos què volem fer amb la nostra vida i a decidir a consciència com volem viure-la. És per això que aquesta és una eina molt esperançadora per transformar la societat i encarar els reptes de futur; per revolucionària, organitzada i hegemònica.

A Sant Cugat fa més de 6 anys que el feminisme pren els carrers en aquesta data. Des d’aleshores, hem sumat moltes mirades i mobilitzat molta gent, i encara ens en falta molta més. Seguim sumant, perquè cada dia és 8 de març!

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar