L’exalcaldessa Fortuny defensa la gestió de la grua municipal i acusa el govern de voler “embrutar”

15/05/2020 – REDACCIÓ /

La portaveu de Junts per Sant Cugat i exalcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, s’ha pronunciat sobre el fet que els Mossos van demanar les factures i el contracte corresponent al servei de la grua municipal que va prestar Grúas Pablo SL en les etapes de govern de Mercè Conesa (CIU) i Carmela Fortuny (PDeCAT). Aquesta empresa ha treballat des del 2014 per l’Ajuntament i des del 2016 ho ha fet sense contracte. Fortuny ha declarat que “recolzo que si es detecta en la documentació possibles indicis d’irregularitats es posin en coneixement de les autoritats competents previ informe de la secretària general. Jo hauria fet el mateix“. Tot i això ha acusat l’actual govern (ERC, PSC i CUP) de malmetre: “Les coses s’han fet bé, tot és millorable, i tant. Però sembla que hi ha una intenció clara d’embrutar l’anterior govern i això fa mal. És un estil de fer política. Una manera de fer“.

L’exalcaldessa ha defensat la gestió explicant en un comunicat els fets: “quan un concurs queda desert, com és el cas, i el servei s’ha de continuar prestant, entenc que tècnicament i jurídicament es troben les fórmules perquè així sigui mentre no es torna a licitar“. Assegura que es va tirar endavant per donar resposta a les urgències i “sota el control de la secretaria, l’interventor i l’equip directiu i tècnic“.

Carmela Fortuny, Junts per Sant Cugat


A la vegada la portaveu de Junts per Sant Cugat ha recordat a l’equip de govern actual que deuen trobar-se amb la mateixa situació pel que fa a la licitació del servei de recollida de vehicles i el servei de subministrament d’aigua: “Em consta que estan estudiant la municipalització (servei de grua), doncs bé, mentre ho fan, el contracte continua en pròrroga forçosa, imagino, si no com estan fent els pagaments? Hauran de fer reconeixements de crèdit perquè el servei no es pot interrompre“.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger