L’exposició solidària ’19 Somiatruites per Ucraïna’ recapta 10.650 euros

(04/05/2022 – Redacció)  

L’Espai Lluís Ribas ha acollit fins fa uns dies l’exposició solidària “19 Somiatruites per Ucraïna”. Una mostra que reunia 19 artistes de reconegut prestigi i que havien donat obres seves amb l’objectiu de recaptar fons per enviar a Ucraïna.

L’artista santcugatenc Lluís Ribas durat la inauguració de l’exposició

Doncs bé, dels 17 quadres donats pels artistes participants, se n’han venut 14 i, per tant, s’ha aconseguit 10.650 euros.

La totalitat dels diners recaptats han estat destinats a la Creu Roja per Ucraïna. Les pintures que s’exposaven estaven a la meitat del seu preu normal de mercat, perquè en aquest cas no hi havia comissions de galeria ni despeses de cap mena, ja que tothom va col·laborar solidàriament.

Des de l’Espai Lluís Ribas afirmen que estan” molt contents d’haver pogut ajudar a aquest país que està sofrint aquesta barbàrie, i donem les gràcies a tothom que ho ha fet possible col·laborat gratuïtament, des dels artistes que han donat les pintures, la galeria que ha organitzat i muntat l’esdeveniment, el concert ofert per Gerard Claret i Patricia de No, i així mateix a totes les persones que han adquirit les obres”.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger