L’extinenta d’alcaldia, Susanna Pellicer, ha dibuixat gratis més de 300 targetes de felicitació durant la pandèmia

05/05/2020 – REDACCIÓ /

Susanna Pellicer, extinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Sant Cugat i exvocal de l’EMD de Valldoreix per CiU, ja ha dibuixat de franc més de 300 targetes de felicitació, amb l’esperança de poder-les repartir quan l’evolució de la pandèmia ho faci possible. De moment, les envia de manera virtual.

En un vídeo que podem veure al canal d’Instagram de Televisió Sant Cugat, Pellicer explica que la crisi del coronavirus la va enganxar amb una pneumònia i, com que l’únic que podia fer era estar a casa guardant repòs, va decidir dibuixar unes targetes desitjant “Bon dia” als seus familiars.

Una iniciativa original que va estendre a amics i coneguts i que ara ofereix a tothom que ho demani a través del seu compte d’Instagram @fetpersusanna.

Susanna Pellicer amb una de les felicitacions dibuixades durant la pandèmia

Des de l’inici del confinament, ja ha dibuixat gratis més de 300 targetes per donar el “Bon dia”  o per felicitar un aniversari de noces, un naixement o qualsevol celebració familiar.

Tots els que vulgueu que Susanna Pellicer us feliciti o us doni el “Bon dia” amb una targeta dibuixada per ella mateixa, ho podeu fer enviant un missatge al compte d’Instagram  @fetpersusanna.

Aquests dibuixos són una mostra més de la solidaritat que està emergint en temps de coronavirus a la nostra ciutat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar