“L’impuls del nou govern…”

L’impuls del nou govern i el PSC


El nou govern, sòlid i progressista, nascut per afrontar l’emergència habitacional, mediambiental i climàtica, i donar resposta a les inquietuds respecte a la transparència i la lluita contra la corrupció, i el compromís ètic. Des de la igualtat i les polítiques socials per garantir una vida digna, potenciant la participació i estudiant possibles municipalitzacions de serveis. La seguretat, la mobilitat, l’ocupabilitat, l’educació, la cultura i els esports formen part d’aquest ampli acord que ha trencat amb 32 anys d’hegemonia convergent.

Els i les socialistes, de manera paritària, dues dones i dos homes estem preparats per entomar les responsabilitats assignades.

Pilar Gorina, anys dedicats a l’educació professionalment estarà al capdavant d’aquesta àrea tan sensible i important per definir les bases de les noves generacions. L’Elena Vila, al capdavant de la promoció econòmica, i aportarà allò que necessitem per seguir creixent econòmicament i continuar minvant l’atur, apostant pel comerç i l’empresariat local. José Gallardo, innovació en el manteniment, els serveis bàsics, millorant la mobilitat i el transport. I tot sustentat en un pressupost realista i adequat a les necessitats de la ciutadania sota la responsabilitat d’un servidor, Pere Soler, ja em coneixeu. Hi posarem tot l’esforç!

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar