L’institut FP Sant Cugat dona a conèixer els seus itineraris formatius per alumnes amb necessitats especials

(21/2/2024 – Redacció)

L’institut FP Sant Cugat ha organitzat una jornada de portes obertes per a donar a conèixer els seus itineraris formatius específics, els coneguts com a IFE, que s’adrecen a alumnes amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada.

Els itineraris tenen una durada de quatre anys i s’adapten a les necessitats individuals dels alumnes, a les seves capacitats i habilitats pròpies, per garantir la seva inclusió laboral i social. A Sant Cugat, l’IFE s’especialitza en auxiliar en vendes i atenció al públic.

En aquests itineraris es prioritzen les unitats de competència que més afavoreixen l’autonomia personal, la relació social i la inserció laboral i constitueixen la concreció de l’atenció educativa, personalitzada en funció de la intensitat de suport que requereix l’alumne. Al impatir-se en el marc de l’institut FP Sant Cugat, els alumnes de l’IFE interaccionen amb la resta d’alumnes en molts camps.

La jornada de portes obertes es va celebrar aquest 21  de febrer a les instal·lacions de l’institut a la ctra. de Rubí, però estan oberts durant tot el curs a atendre als alumnes i famílies que puguin estar interessades. Podeu demanar informació o sol·licitar una visita a ife@insfpsantcugat.cat  o trucant al 93 674 67 08.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar