Lliuren les claus dels 60 habitatges de lloguer protegit de la promoció municipal de Jeroni de Pujades

(31/02/2023 – Redacció)   

L’Ajuntament ha lliurat les claus dels 60 habitatges de lloguer protegit de la promoció de Jeroni Pujades, impulsada a través de Promusa amb una inversió municipal de 7’5 M€.

Aquesta promoció crida l’atenció perquè els dos edificis s’han construït amb una estructura de fusta combinada amb una de formigó . Un mètode d’edificació és més sostenible, més eficient i produeix menys residus. D’altra banda la promoció disposa de plaques fotovoltaiques per generar electricitat, sistema de reciclatge d’aigües grises i altres elements bioclimatisme. La promoció té, com tots els pisos que construeix Promusa, la màxima qualificació energètica (A).

La promoció de Jeroni Pujades forma part de la planificació municipal fixada al Pla d’Habitatge Assequible 2030, que preveu la construcció de 3.000 nous habitatges amb l’objectiu que com a mínim el 10% de tots els habitatges de Sant Cugat siguin de lloguer assequible.

En aquests moments a Sant Cugat hi ha 836 habitatges de lloguer assequible: 572 promoguts per Promusa, 175 promoguts per promotors privats i 89 de la borsa d’habitatges privats de lloguer assequible que gestiona Promusa.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar