Lluís Fernàndez Alà es presenta com a candidat del Front Nacional de Catalunya per l’alcaldia de Sant Cugat

(23/02/2023 – Redacció)    El Front Nacional de Catalunya (FNC) es presenta per primera vegada a Sant Cugat amb Lluís Fernàndez Alà com a candidat a l’alcaldia. El santcugatenc aspira a incloure a la seva candidatura a més partits i entitats de la ciutat, en una llista que defineix com de “centre, independent i transversal”. Ha fet públic el programa electoral del seu partit en un acte públic a la Casa de Cultura. El programa El candidat ha explicat els 10 punts programàtics de la seva candidatura que ha definit com de “centre, transversal i independent” i on destaquen per exemple els ajuts a empreses, comerços, emprenedors i autònoms per crear riquesa i ocupació a la ciutat. També volen reduir els terminis per a la concessió de les llicències d’obres majors. En seguretat destaca la seva lluita “contra l’okupació i els robatoris” i pel que fa a l’habitatge han ideat “fórmules amb els propietaris de pisos perquè els joves santcugatencs puguin seguir vivint a Sant Cugat”.
Fotografia cedida
Lluís Fernàndez Alà La trajectòria de l’empresari santcugatenc a la política local ve de lluny. Va començar militant a Unió Democràtica de Catalunya i a les eleccions del 2011 va entrar a les llistes de CiU. Tot i no arribar a ser regidor, va exercir com a director de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament durant 5 anys, durant l’alcaldia de Mercè Conesa. El salt l’any 2019 es va presentar a les primàries de Demòcrates per Catalunya i es va integrar a la candidatura de Primàries, tot i que no va formar part de les llistes. Al marge de la política local, el 2020 també es va presentar com a aspirant a la presidència del FC Barcelona. Front Nacional de Catalunya El nou partit es va refundar el 2013 adoptant el nom de l’històric Front Nacional de Catalunya, dissolt vàries dècades enrere. Des del partit afirmen que “han tingut la necessitat de reaparèixer i tornar a combatre, aquest cop des de les institucions, per tal de salvar la llengua, la cultura i alliberar d’una vegada per totes la nostra nació del jou espanyol i francès”. El FNC es marca com a objectiu aconseguir la independència, la plenitud i la prosperitat de la Nació Catalana.
Presentació del programa a la Casa de Cultura. Font: FNC
Membres de la candidatura Des de FNC a Sant Cugat han fet públic els perfils de diversos membres de la candidatura:
 • Lluís Arasanz Corominas: expert en gestió de projectes educatius.
 • Professor de la UB i actualment director d’educació d’un projecte de transició energètica de la Comissió Europea.
 • Maica Almirall, educadora social.
 • Lluís Feliu Roe: empresari santcugatenc i doctor en comunicació i màrqueting.
 • Noemí Torralbo Coromina: economista, advocada i historiadora.
 • Josep Prat: catedràtic de Telecomunicacions, director dels laboratoris de comunicacions òptiques de l'UPC i coordinador de projectes europeus en xarxes de banda ampla.
 • Rosa Sánchez: originària del Perú, és una santcugatenca emprenedora i treballa com a comercial.
 • Albert d’Anta: llicenciat en telecomunicacions, és expert en innovació i tecnologies.
 • Lídia Aguilera: experta en l’àmbit sanitari i comunicació.
 • Xavi Bové: jove santcugantenc estudiant d’Hosteleria.
 • Isabel Coll: santcugatenca bolcada en accions de caire social.
 • Albert Pont: empresari i President del Cercle Català de Negocis.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar