L’Oh!ficina Jove vol escoltar els neguits de mares i pares amb fills adolescents

14/10/2020 – Redacció /

L’Ajuntament vol donar un nou impuls a l’Oh!ficina Jove del casal Torreblanca per convertir-la en un punt juvenil de referència en informació, orientació i assessorament. El servei es dirigeix a joves d’entre 12 i 29 anys i també a les seves famílies per assessorar-les i orientar-les en aspectes com l’emancipació, l’orientació acadèmica, els problemes amb les drogues i l’ús de pantalles. També s’ofereix assessorament en l’àmbit laboral i en Mobilitat Internacional.

Amb aquesta voluntat, es posa en marxa una campanya comunicativa on s’incorpora, com a novetat, l’assessoria Parlem-ne, adreçada a mares i pares d’adolescents. És un espai d’escolta perquè els progenitors puguin expressar els neguits durant el procés d’adolescència dels seus fills i filles.

A més d’aquestes assessories, l’Oh!Jove realitza diversos projectes com el Territori Oh!J, que consisteix a donar atenció als instituts de secundària públics de la ciutat. 

L’Oh!ficina Jove va obrir al Casal Torreblanca el setembre de 2014, sent l’evolució del Servei d’Informació Juvenil. Des de la seva obertura i fins l’actualitat, el servei ha evolucionat per adaptar-se als més joves, oferint orientació acadèmica i personal, tant a les famílies, per ajudar amb el futur dels seus fills, entre altres. El servei, gratuït i confidencial, es pot sol·licitar amb cita prèvia, via correu electrònic (oficinajove@santcugat.cat), per telèfon (al 93 ‪544 19 65) o enviant un whatsapp ‪667 410 731 a l’Oh!ficina Jove.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger