L’OMET organitza una activitat esportiva per commemorar el Dia Internacional de les Dones

04/03/2021 – Redacció /

L’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET), ha organitzat una activitat esportiva en commemoració del Dia Internacional de les Dones. Forma part del programa d’activitats de l’ajuntament en motiu del 8 de març.

L’objectiu de l’activitat és recaptar fons per a l’associació santcugatenca “No estàs sola”, una entitat que dóna suport a dones que han patit violències masclistes.

L’activitat està oberta a tota la ciutadania. Tots aquells que hi vulguin participar hauran d’inscriure’s a la web de l’OMET a la distància que vulguin recórrer, que pot ser des d’1 fins a 10km. Pel que fa al preu, es podran fer donacions de 5€, 10€, 15€ o 20€, que aniran destinats a l’associació “No estàs sola”.

L’activitat s’ha de fer durant la setmana del 8 al 14 de març, s’ha d’anar vestit amb roba lila i connectar el dispositiu o aplicació esportiva al mòbil. El recorregut es pot fer caminant, corrents, amb bicicleta o fent marxa nòrdica.

Un cop finalitzada l’activitat, les persones participants hauran de compartir les fotografies de la cursa a les xarxes socials, amb el hashtag #setmanaesportivadonesomet.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar