L’orquestra i cor escolar més gran d’Europa ofereix una jornada musical solidària única al Teatre-Auditori Sant Cugat 

(19/1/2024 – Agora Sant Cugat International School) Agora Sant Cugat International School es converteix en l’epicentre d’un esdeveniment cultural excepcional, en el que 250 estudiants  es reuniran al Teatre-Auditori de Sant Cugat per crear una gran orquestra simfònica i coral. El XII Globeducate International Music Festival que se celebrarà a Sant Cugat del Vallès del 30 de gener al 2 de febrer de 2024; reunirà més de 200 estudiants de 23 col·legis Globeducate de tot el món.
Imatge cedida: Agora Sant Cugat International School
L’acte central serà el concert solidari  “HEAL THE WORLD” del divendres, 2 de febrer de 2024, a les 11:30h al Teatre-Auditori de Sant Cugat  en el que els estudiants acompanyats pels seus professors, crearan una gran orquestra simfònica i coral amb un repertori inspirat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, a través de la música pop de les últimes dècades , música de Michael Jackson, Diego Torres, REM, Macaco, Bob Dylan, Phil Collins o Bon Jovi. Per primera vegada en la historia d’aquest festival, el concert tindrà un objectiu solidari i educatiu: la construcció d’una escola a la regió de Turkana de Kènia.
Agora Sant Cugat International School
Gaudirem d’una jornada musical solidària en la que la recaptació es destinarà al Projecte TAMAISAN de la FUNDACIÓ EMALAIKAT,  amb qui col·labora Globeducate i que comptarà amb l’inestimable suport de 5 patrocinadors: Hollymontt, Innovamat, Aula Planeta , Dispe.cat i Fiction Express. El concert serà una celebració de la música i la cultura a Sant Cugat, amb l’assistència de representants institucional de l’Ajuntament de Sant Cugat i de les escoles, entitats i associacions d’aquesta vila i que s’ha obert a tota la ciutadania que hi vulgui assistir, oferint entrades gratuïtes. No hi ha millor manera de celebrar el talent dels  nostres alumnes que lligant la música amb el compromís social i la visió global, que conformen el projecte educatiu i dels valors de la nostra escola. DATA: Divendres, 2 de febrer, 11:30h LLOC: Teatre- Auditori Sant Cugat ORGANITZA: Agora Sant Cugat International School RESERVA ENTRADES DONACIÓ SOLIDÀRIA  

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar