L’Orquestra Simfònica i Oriol Saltor omplen el Teatre-Auditori amb algunes de les bandes sonores més icòniques

01/03/2021 – Tina Forest Illas /

Èxit d’assistència en el concert que l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat i Oriol Saltor van oferir aquest cap de setmana al Teatre-Auditori

L’agrupació musical, dirigida per Josep Ferré, va omplir l’escenari amb la música d’algunes de les bandes sonores més icòniques dels últims temps, com les de “Shindler’s list”, “Superman” o “Harry Potter”, de John Williams, algunes peces de “La Misión” i de “Cinema Paradiso”, d’Ennio Morricone, o “Pirates del Carib”, de Klaus Badelt, entre d’altres.

Les grans novetats del concert, però, van ser Oriol Saltor i la seva guitarra elèctrica, que van oferir al públic un so totalment diferent al que estan acostumats amb els concerts de l’Orquestra Simfònica. Una combinació única que no va deixar indiferent, i que va arribar a la seva esplendor amb la interpretació de la “Suite Saltofler”, composada pel mateix Oriol i el seu germà Jaume.

Tot això amb una gran feina d’arranjaments i orquestració per part de David Bozzo, que va fer que la música arribés al públic amb tots els matisos. Un concert de pel·lícula que va exhaurir totes les entrades disponibles.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar