L’Orquestra Simfònica Sant Cugat culmina una temporada de grans concerts amb l“Stabat Mater” de Salvador Brotons

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat ha tancat una temporada de grans concerts a la ciutat amb l”Stabat Mater”, de Salvador Brotons. Abans de començar es va organitzar al Cafè Auditori una xerrada a càrrec del musicòleg, periodista i crític Xavier Chavarría que va presentar en profunditat les obres que s’anaven a interpretar.

https://youtu.be/XRoA3cvDltM

Uns minuts abans de les 20 h del vespre, les portes del Teatre-Auditori es van obrir  per acollir aquest gran programa que va arrencar amb “Cançó d’amor i de guerra”, la sarsuela catalana més popular i aclamada pel públic, on van brillar les veus del tenor Roger Padullés i la soprano Marta Mathéu.

A la segona part del concert el protagonista va ser l“Stabat Mater”, un oratori per a solistes, cors i orquestra, escrit i dirigit pel mateix director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Salvador Brotons. A la interpretació de l’ “Stabat Mater”, de Brotons, ha pacticipat l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Marta Mathéu (soprano), Roger Padullés (tenor) i Pau Armengol (baríton), el Cor de Cambra de Granollers (Josep Vila i Jover, director), el Cor Jove Amics de la Unió (Marta Dosaiguas, directora) i ARSinNOVA Cor de cambra (Maria Mauri, directora).

L’”Stabat Mater” de Salvador Brotons va omplir el Teatre-Auditori Sant Cugat i es va poder tornar a gaudir al teatre Auditori de Granollers i el 21 de maig al Palau de la Música de Barcelona.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar