L’Orquestra Simfònica Sant Cugat i l’Escolania de Montserrat, juntes per primera vegada en un concert simfònic

(24/05/2022 – Redacció)  

Aquest divendres 27 de maig a les 20h  l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i l’Escolania de Montserrat compartiran escenari per primera vegada en un concert. L’esdeveniment tindrà lloc a la Basílica Santa Maria del Mar a Barcelona. 

El repertori de les peces que interpretarà la formació simfònica santcugatenca, dirigida per Josep Ferré, és el següent: l’obertura d’“Armida”, de Joseph Haydn (1732-1809), l’“Intermezzo”, de “Cavalleria Rusticana”, de Pietro Mascagni (1863-1945), “Soirées musicales op. 9 Tirolese, Bolero i Tarantella”, de Benjamin Britten (1913-1976), “Muntanyes del Canigó” i “La filadora” (totes dues arranjades per Josep Ferré), “Saltarello”; de Ferenc Farkas (1905-2000), el vals “Serenata per cordes”, de Piotr Ílitx Txaikovski (1840-1893) i la sardana “Sant Marti del Canigó”, de Pau Casals (1876-1973). L’Orquestra i l’Escolania interpretaran conjuntament “El cant dels ocells”. A més, l’Escolania, dirigida per Llorenç Castelló, oferirà també diverses peces en solitari.

Imatge d’arxiu de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

Es tracta d’un concert solidari. Els beneficis es destinaran a la Fundació Nen Déu, entitat social històrica -enguany se’n celebra el 130è aniversari- que ofereix educació i atenció especialitzada a persones amb discapacitat intel·lectual i física als seus centres.

El concert és organitzat per la Fundació Nen Déu i la Fundació DTI ,
dedicada a la sensibilització social en la donació d’òrgans per al
trasplantament.

Podeu comprar les entrades al web de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat

El 1990 va néixer l’Orquestra de Cambra Sant Cugat, embrió de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. En aquests anys, aquesta formació ha realitzat més de 750 concerts arreu del país (al Palau de la Música Catalana, al Gran Teatre del Liceu, a L’Auditori de Barcelona, al Palau de Congressos de Catalunya, a la Sala Oval del Palau Nacional, al Palau Sant Jordi…) i ha esdevingut una de les principals orquestres de Catalunya. Des de la temporada 1996-97, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat compta amb un cicle estable de concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat. Dirigida per Josep Ferré, s’ha caracteritzat des dels seus inicis per l’experimentació i la recerca constant de nou repertori i diferents estils musicals: òpera, jazz simfònic, música clàssica, música contemporània, sarsuela, flamenc, música de pel·lícula…

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar