L’Orquestra Simfònica Sant Cugat i Televisió Sant Cugat renoven el seu conveni per la difusió de la cultura

(3/11/2022 –  Redacció)  

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat i Televisió Sant Cugat han renovat un any més el seu conveni de col·laboració per fer difusió i promoció de la cultura de la nostra ciutat.  L’acord s’ha fet oficial amb la signatura del conveni per part de la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntós, i del director de TV Sant Cugat, Romà Ventura.

La presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntós, i el director de TV Sant Cugat, Romà Ventura

“És important que la nostra entitat estigui a prop i col·labori amb els mitjans de comunicació locals, i en aquest cas amb Televisió Sant Cugat és molt important perquè nosaltres som imatge, som so i la televisió també ho és, Flora Puntós Presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra.

“Cada any agraïm a l’Orquestra que valori la importància de Televisió Sant Cugat per la difusió i promoció de la seva activitat”, Romà Ventura Director de TV Sant Cugat.

“Un matí d’orquestra”
Entre els darrers projectes que ha engegat la simfònica destaca “Un matí d’orquestra”, organtizat per Apropa Cultura, l’Ajuntament de Sant Cugat i el Teatre-Auditori Sant Cugat. Un projecte destinat a persones que per les seves característiques o necessitats sovint no poden gaudir de l’oferta cultural adreçada al públic habitual. La primera jornada es va dur a terme el passat 27 d’octubre durant els assajos del Requiem de Fouré i va comptar amb 20 participants. Una primera jornada que des de l’orquestra valoren molt positivament i de la que ja han planificat 9 novessessions.

“Quadres d’una exposició” 
Durant l’acte de signatura del conveni va estar present el fundador i actual director artístic de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat que ens va avançar quin serà el proper gran concert de la formació, que serà el primer que dirigirà Salvador Brotons com a nou director titular de l’orquestra santcugatenca. El concert “Quadres d’una exposició” es durà a terme el proper divendres 18 de novembre a les 20.00 al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar