L’Orquestra Simfònica Sant Cugat presenta el Cicle de Música de Cambra 2024

(23/1/2024 – Redacció)

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat complementa cada temporada el seu programa de grans concerts amb altres propostes, com en aquest cas, el Cicle de Música de Cambra. Des d’aquest mateix gener fins al juny s’han programat cinc concerts que es duran a terme a l’Aula Magna del Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat un dissabte al mes a les 12 h del migdia.

La primera d’aquestes propostes es durà a terme aquest 27 de gener i porta per títol “Catalans als Estats Units”. Un recital amb Kalina Macuta al violí i Daniel Blanch al piano. El 2 de març presenten “Les estacions porteñas” per a violí i orquestra d’Astor Piazzola, amb la violinista Inés Issel. A continuació: el Concert del Quintet de Vent de la Simfònica Sant Cugat a l’Aula Magna (27 d’abril), Homenatge a la pianista Rosa Sabater (4 de maig) i Concert “String Affaires” amb orquestra de corda formada per músics de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i un trio de jazz amb el violí Borja Peiron com a concertino- director (8 de juny).

El programa del Cicle de Música de Cambra 2024 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat s’ha presentat en una acte al Café de L’Auditori amb la presència dels seus directors titular i artístic i de Daniel Blanch, president de l’Associació Joan Manén. Les entrades per a aquest cicles de concerts estan obertes a tothom però cal realitzar reserva prèvia trucant al 93 589 31 93 o enviant un mail a music@simfonica.cat. Tenen un preu de 6€ per als socis i de 12 € per al públic general.

Al marge del cicle de Música de Cambra, els propers grans concerts de la simfònica al Teatre-Auditori seran el Concert per a violí de Txaikovski del 9 de febrer i L’Escocesa de Mendelssohn el 15 de març.

Més informació al web de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar