L’Orquestra Simfònica Sant Cugat presenta la nova temporada

26/09/2022 – Redacció

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat ha ofert un concert de presentació de la nova temporada 2022-2023. El vestíbul del Teatre-Auditori es va omplir per acollir un repertori amb grans bandes sonores de la història del cinema com a fil conductor a càrrec de l’orquestra de cambra de la formació. Un gran èxit de públic que des de la Simfònica estan segurs que repetiran durant tota la temporada.

L’acte va comptar amb la presència de diversos representants del consistori i de les entitats de la ciutat, com els directors de Televisió Sant Cugat i Cugat Mèdia que van rebre un gravat de l’artista santcugatenc Adolf per la seva tasca de difusió amb motiu del passat 30è aniversari de la Simfònica.

Fotografia: Mané Espinosa (www.simfonica.cat)

Els assistents han pogut escoltar en viu peces tan icòniques com la d’Ennio Morricone per a “La Misión”, el tema central de la “Lista de Schindler” de John Williams o el del Senyor dels anells de Howard Shore. L’Orquestra Simfònica Sant Cugat obrirà la temporada a la nostra ciutat el proper divendres 28 d’octubre amb el ‘Rèquiem de Fauré’, amb Jordi Piccorelli com a director convidat. Salvador Brotons s’estrenarà com a nou director titular de la Simfònica el 18 de novembre amb el concert  per a dos pianos de Poulenc: “Quadres d’una exposició”. A final d’any, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat tornarà a oferir el tradicional concert de Nadal de la mà de Josep Ferré.

Consulta el programa a www.simfonica.cat

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger