L’Orquestra Simfònica Sant Cugat presenta la seva temporada 2024-2025

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat ha presentat els set concerts que conformaran la programació de la seva nova temporada. Set concerts simfònics que combinen grans obres clàssiques amb composicions d’autors contemporanis i que arrancaran l’11 d’octubre al Teatre-Auditori amb la Simfonia de Saint-Saëns.

Salvador Brotons, director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat ha destacat durant la presentació de la nova temporada que ha volgut incloure al programa obres de gran repertori que cridin l’atenció, com la del concert de La 5a de Kostakóvich, del 14 de febrer.

Durant la propera temporada tornaran a col·laborar amb la simfònica grans solistes internacionals, però també es fa una gran aposta pel talent nacional. En el programa també hi col·laboren directors convidats com el Grigor Palikarov que portarà la batuta al concert del 28 de març de Clàssics Vienesos.

La nova temporada també inclou dos concerts que ja són un clàssic de la programació de la simfònica: els Valsos i Danses i el Concert de Sant Jordi. Es clourà el 16 de maig de l’any vinent amb el concert que s’ha batejat com “Gaudim de l’Òpera” on participarà el reconegut santcugatenc Marc Sala com a tenor convidat.

La programació de la nova temporada s’ha presentat en un acte al Cafè Auditori conduït pel periodista Jofre Llombart i que ha comptat amb la presència de molts dels protagonistes. Podeu consultar la programació completa al web de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

 

PROGRAMA 2024-2025

11 d’octubre,
Simfonia Saint-Saëns

29 de novembre,
La 4a de Brahms

27 de desembre,
Valsos i danses

14 de febrer 2025,
La 5a de Kostakóvich

28 de març 2025,
Clàssics Vienesos

25 d’abril 2025,
Concert de Sant Jordi

16 de maig 2025,
Gaudim de l’òpera

Més informació a simfonica.cat

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar