L’Orquestra Simfònica Sant Cugat presentarà la nova temporada dissabte vinent en directe

23/09/2020 – Redacció /

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat presenta aquest dissabte la Temporada 2020-2021 en un acte als Jardins de l’Hotel Sant Cugat, que es retransmetrà en directe a Televisió Sant Cugat a les 12:00h del migdia. Aquesta nova temporada de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat és molt important per a l’entitat perquè aquest any la formació santcugatenca celebra el seu 30è aniversari.

La presentació anirà a càrrec de la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, i del director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré. Entre altres personalitats, assistirà a l’acte l’alcaldessa de Sant Cugat Mireia Ingla, així com bona part dels directors i solistes que participaran en els concerts de la temporada vinent.

Durant l’esdeveniment, es presentaran les obres que s’interpretaran durant la propera temporada, un programa que encara no s’ha fet públic però que inclourà 6 produccions simfòniques, 2 amb orquestra de cambra i una conferència-concert. La presentació clourà amb l’actuació del conjunt Sepet de Vent, format per set instrumentistes de vent de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Tot plegat es durà a terme respectant escrupolosament les mesures per fer front a la pandèmia, d’acord amb les directrius de les autoritats sanitàries de cada moment.

L’acte es retransmetrà en directe per Televisió Sant Cugat el dissabte 26 de setembre a les 12.00 del migdia. 

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat
El 1990 va néixer l’Orquestra de Cambra Sant Cugat, embrió de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. Durant aquests anys, la formació ha fet més de 600 concerts arreu del país (al Palau de la Música Catalana, al Gran Teatre del Liceu, a L’Auditori de Barcelona, al Palau de Congressos de Catalunya, a la Sala Oval del Palau Nacional, al Palau Sant Jordi…) i ha esdevingut una de les principals orquestres de Catalunya.

Des de la temporada 1996-97, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat compta amb un cicle estable de concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat. Dirigida per Josep Ferré, s’ha caracteritzat des dels seus inicis per l’experimentació i la recerca constant de nou repertori i diferents estils musicals com òpera, jazz simfònic, música clàssica, música contemporània, sarsuela, flamenc o música de pel·lícula.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar