Marc Farrés Colom, alumne d’Agora Sant Cugat International School, obté la màxima nota possible del Batxillerat Internacional

(13/07/2022 – Redacció)  

Marc Farrés Colom, alumne del col·legi Agora Sant Cugat International School, ha obtingut la puntuació màxima als exàmens de Batxillerat Internacional (IB) després d’aconseguir 45 punts de 45 possibles a les qualificacions finals.


Aquesta nota, a banda d’obrir-li les portes les universitats més prestigioses del món, equival a un 10 a la fase general sobre 10 punts i un 13,8 sobre 14 punts en la fase específica per a l’accés a les universitats espanyoles.

Marc Farrés Colom Foto: Cedida

Amb aquests resultats en Marc podrà estudiar a qualsevol universitat del mon. Pel seu enorme esperit investigador li agradaria desenvolupar la seva futura carrera en el camp de la biologia o de la química.

A més d’en Marc, 4 alumnes més d’ASCIS, han obtingut puntuacions molt destacades en el diploma IB, com són els casos de Mireia Garay 40, Alba Sala 40, Emma Vernet 41 i Alex Buitrago 42.

La resta de la promoció del 2022 ha superat amb èxit les proves del Diploma de Batxillerat Internacional amb un 100% d’aprovats i una mitjana de 8,43 sobre 10 punts.

Els alumnes acabats de diplomar són la 10a promoció d’IB d’ASCIS d’ençà que va començar amb aquest currículum educatiu internacional el 2012-13.

Agora Sant Cugat International School és un dels pocs centres autoritzats per impartir el Continuum dels programes de l’Organització del Batxillerat Internacional en totes les seves etapes educatives: Primary Years Programme a infantil i primària; Middle Years Programme a Secundària i Diploma Programme a Batxillerat.

Agora Sant Cugat International School es posiciona com el millor centre privat de Catalunya i el 5è d’Espanya a la llista de 100 millors col·legis espanyols que publica anualment el diari El Mundo.

El Batxillerat Internacional que s’imparteix a més de 5.000 col·legis de tot el món, és un curs de dos anys que basa la seva filosofia en la internacionalització i l’estímul de la capacitat creativa de l’alumnat, prioritzant la indagació i el pensament crític davant del treball memorístic.

 

Agora Sant Cugat International School

Agora Sant Cugat International School és un centre privat internacional situat entre els 10 millors del rànquing de col·legis d’Espanya. Es caracteritza per la seva innovació educativa i l’atenció
personalitzada a cada alumne/a.

El seu campus format per Agora Pipo Infant School (alumnes de 0 a 2 anys), Agora Patufet Infant School (alumnes de 0 a 5 anys) i Agora Sant Cugat International School (alumnes de 12 mesos a 18 anys) és un dels pocs centres autoritzats per impartir el Continuum dels programes de
l’Organització del Batxillerat Internacional en totes les seves etapes educatives: Primary Years Programme a infantil i primària; Middle Years Programme a Secundària i Diploma Programme a Batxillerat.

Juntament amb l’excel·lència acadèmica d’aquests programes i el multilingüisme, treballen l’STEAM amb programes de música, esport i arts per a una formació integral dels i les alumnes. El seu programa de salut escolar inclou l’alimentació saludable i el saber estar a taula.


L’oferta formativa inclou: Primer i segon cicle d’educació infantil, Educació primària, Educació secundària obligatòria (ESO), Batxillerat nacional i internacional, Cicles formatius grau mitjà d’Imatge i So, Cicles formatius de grau superior d’Imatge i So, Programes per esportistes d’Alt Rendiment.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar