Mercè Conesa, nova directora de l’Incasòl

14/09/2021 – Redacció

L’exalcaldessa de Sant Cugat, i fins fa dos mesos presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, és la nova directora de l’organisme públic l’Institut Català del Sòl, conegut com a l’Incasòl. Es tracta d’una empresa pública depenent del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, liderat pel conseller santcugatenc Jordi Puigneró, i que s’encarrega de la urbanització de sòl per activitats econòmiques, per usos residencials i la promoció d’habitatge protegit de la Generalitat. D’aquesta manera Puigneró ha optat per ubicar a Conesa en aquest càrrec.Els dos santcugatencs van coincidir en el govern convergent a l’alcaldia de la ciutat.

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró amb Mercè Conesa, i el president del Port, Damià Calvet

En aquesta nova etapa Conesa té sobre la taula, entre altres, quin ús es dona a l’antic camp de golf de Can Sant Joan.

Mercè Conesa quan era presidenta del Port de Barcelona

Mercè Conesa (Terrassa, 13 de setembre de 1968) és llicenciada en Dret per la UAB, a més d’un Màster en Dret i Gestió Pública (UPF) i en Lideratge i innovació en polítiques públiques (ESADE). Va ser la primera presidenta del Port de Barcelona, un càrrec que nomena la Generalitat així com la primera alcaldessa de la ciutat i la primera presidenta de la Diputació de Barcelona.

Reaccions a les xarxes

Diferents polítics de la ciutat han reaccionat al nomenament de Conesa.

.

.

 

.


Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger