Més de 150 persones participen a una jornada de networking entre empreses i entitats

(9/03/2023 – Redacció)   

“Crear valor compartit entre empreses i entitats”, aquest és el títol de la jornada de networking que s’ha celebrat a les instal·lacions de Solideo amb l’assistència de més de 150 persones. Sant Cugat és una ciutat amb un teixit d’entitats, empreses i institucions dinàmiques que ofereixen oportunitats d’enxarxament per a afrontar el gran repte del desenvolupament sostenible. La jornada ha permès conèixer i compartir les experiències d’èxit de col·laboració al nostre territori.  Iniciatives amb potencial de donar respostes creatives a les necessitats comunitàries.

L’acte, presidit per l’alcaldessa, Mireia Ingla, ha comptat amb la presència del tinent d’alcaldia de Presidència, Pere Soler;  de la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila; i de la tinenta d’alcaldia de  Cultura, Esther Madrona. La jornada dinamitzada pel coordinador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles, com a expert en Responsabilitat Social Empresarial a Catalunya, també ha comptat amb el testimoni de representants del món empresarial i social que formen part d’empreses i entitats com Solideo; Roche Diagnostics; Catalana Occidente; HP; Centre de Fisioteràpia Sant Cugat; Pati Hoquei Club Sant Cugat; Unió Ciclista Sant Cugat; Orquestra Simfònica Sant Cugat; i Castellers de Sant Cugat.

En format taula rodona, empreses i entitats han exposat  la seva experiència de col·laboració i han compartit amb els assistents els motius, el benefici i l’impacte que ha tingut.

Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat, ha dit que “fer trobades com aquesta, on entitats tan diferents es troben en un espai en comú per compartir idees i experiències, té un gran valor i potencial. Quan parlo de la diversitat de la ciutat, que sempre m’agrada reivindicar, em refereixo a això: persones, entitats empresarials, culturals, esportives…. totes amb un objectiu en comú que és fer que Sant Cugat continuï avançant per garantir el seu benestar, la seva qualitat de vida, i que ho faci encara millor. Per complir amb aquest propòsit, per tant, és imprescindible que l’Ajuntament estableixi aliances i complicitats amb tots aquests agents”.

La tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, ha manifestat que “la creació de models de ciutat alineades amb els valors de creixement sostenible i socialment equitatives és el gran repte actual que ens ve per a totes nosaltres: institucions, empreses, entitats i ciutadania”.

L’acte ha comptat amb un espai relacional on els assistents, representants tant d’empreses com d’entitats, han compartit els seus projectes amb valor cultural, social i ambiental per  explorar noves possibilitats de col·laboració.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar