Més de 450 corredors ja s’han inscrit a la Mitja Marató de Sant Cugat

(16/09/2022 – Redacció)  

A poc més de dos mesos de la seva celebració, més de 450 persones ja s’han inscrit a la Mitja Marató de Sant Cugat que aquest any convertirà la ciutat en una gran festa de l’esport. Les inscripcions avancen a bon ritme i ara és un bon moment per a apuntar-s’hi, ja que en els propers dies, a l’arribar als 500 participants inscrits, es produirà un canvi de preu.

Font imatge: Organització Mitja Marató Sant Cugat

Aquest any s’ha volgut que tota la ciutadania pugui formar part d’aquest esdeveniment de forma activa i per això, per primera vegada, s’han establert noves distàncies de 10k, 5k a més de la tradicional 21k i d’una cursa per als més joves: la Kids Race per als més petits de casa.

La Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès celebrarà el proper diumenge, 20 de novembre, la seva 36ª edició. Una edició que arriba després de dos anys d’absència per la pandèmia, i que des de l’Ajuntament i el Club Muntanyenc, organitzadors de l’esdeveniment, volen que suposi un punt d’inflexió.  La nova estratègia organitzativa vol impulsar un gir en la celebració de la cursa per posicionar-la al capdavant de les proves esportives i s’espera que més de 3.000 corredors i corredores omplin els carrers de la ciutat.

El nou recorregut serà una de les grans novetats d’enguany. Amb sortida des de l’Avinguda Pla del Vinyet, els participants posaran rumb al centre històric de la ciutat per on passaran, com no podia ser d’una altra manera, per davant del Monestir. Posteriorment, enfilaran el carrer Santiago Russinyol i l’Arxiu Nacional de Catalunya, per posar punt final a la plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament. Un circuit de 10k, que en el cas de les corredores i corredors de la mitja marató hauran de recórrer dues vegades.

Televisió Sant Cugat col·laborarà amb la Mitja Marató oferint una amplia cobertura d’aquest esdeveniment que inclourà la retransmissió en directe de la sortida de la cursa des de l’Avinguda Pla del Vinyet i de l’arribada a la Rambla del Celler el mateix 20 de novembre.

La renovada pàgina web de l’esdeveniment és la millor eina per està informat sobre totes les novetats de la cursa així com per a la realització de les inscripcions: www.mitjamaratosantcugat.com

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar