Més de 800 jugadors del Sant Cugat F.C. participen a una presentació de cinema

(13/10/2022 –  Redacció – FCF)  

El Sant Cugat F.C. ha tornat a organitzar un gran acte per a presentar els 52 equips i més de 800 jugadors i jugadores que competiran a la temporada 2022-2023. La temàtica escollida aquest any per a dur a terme aquesta gran gala ha estat el cinema i la ZEM Jaume Tubau s’ha convertit en uns grans estudis cinematogràfics per presentar els seus jugadors. L’acte ha omplert la grada del camp com poques vegades s’ha pogut veure i el van seguir en directe mig miler de persones a través de la retransmissió de Televisió Sant Cugat.

Van assistir a la presentació l’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, i molts representants del consistori, a més del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i el directiu de l’FCF i delegat al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech. 

Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat FC: “És una presentació que hem preparat amb molta il·lusió. Aquesta temporada comptem amb novetats importants, com la substitució de la gespa, les porteries, les banquetes i el nou enlluernament. Espero que gaudiu d’aquesta presentació que ens permet ser un gran club, i d’això en sou tots responsables. És un orgull formar part del Sant Cugat FC”.

Dels 52 equips d’aquesta temporada, 43 són masculins: 2 sèniors –el primer equip a Primera Catalana–, 4 juvenils, 5 cadets –un d’ells a Divisió d’Honor–, 5 infantils, 10 alevins, 10 benjamins, 5 prebenjamí i 2 patufets. En el cas del femení, el club té 9 conjunts: 2 sèniors –el primer equip a Preferent–, 3 juvenils, 2 infantils i 2 alevins. Pels que fa als femenins, compta amb el primer equip femení que juga a preferent, a més d’equips de categories sub-23, aleví, juvenil, cadet i infantil.

 

Font imatge: @SantCugatFC

Noves instal·lacions
La presentació va tenir lloc sobre la nova gespa del camp i el president del club va aprofitar la presència de l’alcaldessa per agrair aquesta inversió municipal tan reivindicada. En concret a la ZEM Jaume Tubau s’ha instal·lat aquest estiu una gespa d’última generació al camp de futbol-11, on juguen els equips del Sant Cugat F.C. Així com un nou sistema de reg per aspersió amb la substitució dels canons d’aigua actuals. També s’han canviat els projectors de l’enllumenat, substituint els halògens actuals per projectors LED amb l’objectiu de millora l’eficiència i aconseguir un estalvi econòmic i ambiental. En total el pressupost de l’obra és de 421.080€.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger