Mig centenar de persones pedalen fins al ple per reivindicar més seguretat als entorns escolars

La plataforma Revolta Escolar i la Coordinadora d’Afes de Sant Cugat han organitzat una pedalada de protesta per a reivindicar més seguretat als entorns escolars. La mobilització ha comptat amb el suport de mig centenar de persones que han sortir de la plaça Lluís Millet fins arribar a les portes de l’Ajuntament on s’estava duent a terme el ple de maig.

https://youtu.be/clG-_GfUolo

La protesta s’emmarca en els recents succesos que han succeït als entorns de les escoles de la ciutat en poc més de dos mesos. A principis de març una alumna d’I3 va ser atropellada per una moto a l’entorn de l’escola Joan Magarall i va ser traslladada a un hospital amb un os de la cama trencat. Fa un mes, una mare i els seus dos fills van ser atropellats camí de l’escola gerbert d’Orlach i el vehicle es va donar a la fuga. La mare i un dels fills també van haver de ser hospitalitzats.

Representants de Revolta Escolar han participat a l’audiència pública del ple per a deixar constància de les seves peticions. El govern local ha mostrat la seva preocupació per la seguretat dels entorns escolars. Ha mencionat totes les inversions que s’estan fent en projectes com els camins escolars i a curt termini han anunciat el reforç de membres de la policia local i d’agents de civisme per millorar la seguretat als entorns escolars. Des del govern també s’ha assegurat que s’estan prenent mesures i treballant en els punts concrets on es van produir els accidents i van obrir la possibilitat de fer intervencions d’urbanisme tàctic.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar