Mira-sol celebrarà aquest cap de setmana la seva Festa Major

(4/07/2023 – Redacció)  

La Festa Major de Mira-sol començarà aquest divendres, 7 de juliol, amb la lectura del pregó a càrrec del Mercat de Pagès. Al llarg de tot el cap de setmana, fins diumenge, 9 de juliol, els carrers i places de Mira-sol s’ompliran amb activitats de tota mena adreçades a totes les edats.

Divendres, després del pregó, a les 21 h., al casal, arribarà un dels plats forts de la festa amb la representació de l’obra teatral “Això no és vida”, a càrrec de Mira-sol Teatre. El Correfoc d’Esperit Jove i “Urban Clash”, una activitat de cultura urbana, tancaran la primera jornada de la festa major.

Tallers, vermut musical, festa major a Mira-sol Centre, música en família, sardanes amb la Cobla Contemporània, o el Sopar de Carmanyola completen el programa de dissabte, que es tancarà amb Karaoke i una Nit de Ball amb “Ballahits!”.

Diumenge al matí el programa ofereix activitats familiars, com una passejada sobre rodes o l’espectacle familiar “Cromàtics” amb la cia. Rikus. A la tarda es farà la Festa Holi i una Jornada de portes obertes a l’Hort de Mira-sol. La tradicional Nit d’Havaneres i Rom Cremat, amb Els Pescadors de l’Escala, posarà el punt i final a la festa major de Mira-sol 2023.

 

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar