Mor Susanna Pellicer als 62 anys, exregidora de Sant Cugat i exvocal de l’EMD de Valldoreix

(17/3/2024 – Redacció)

Susanna Pellicer, exregidora de l’Ajuntament de Sant Cugat i exvocal a l’EMD de Valldoreix, ha mort als 62 anys arrel d’una malaltia. Periodista de formació, el 2004 va entrar com a vocal de l’EMD de Valldoreix per Convergència i Unió i després d’uns anys a l’oposició, va entrar al govern de l’Ajuntament de Sant Cugat. Va estar 16 anys vinculada a la política local, als governs de Lluís Recoder, Mercè Conesa i Carmela Fortuny, exercint com a tinenta d’alcaldia i regidora en els àmbits de Serveis a la ciutadania, immigració, igualtat, serveis socials, cooperació o benestar.

El 2019 deixa la política i durant la pandèmia va ser notícia per dibuixar més de 300 targetes de felicitació de forma virtual i altruista a tothom qui li demanava. Es els darrers anys entra a treballar com a tècnica d’art a la Fundació Catalonia. Ella mateixa ens explicava aquesta nova etapa després de deixar la política al programa Grans Persones Grans del 2021.

Han sigut moltes les mostres de condol que s’han pogut veure a les xarxes socials durant les darreres hores, desde l’alcalde Josep Maria Vallès i el president de l’EMD, passant per exalcaldes i companys de partit, i una gran representació del teixit social de la ciutat.

https://www.instagram.com/p/C4oDE17I3kR/

La vetlla serà per Susanna Pellicer serà aquest dimarts, 19 de març, al Tanatori de Sant Cugat de 12 h a 20 h i la cerimònia de comiat, dimecres 20 de març a les 10 h a l’església protestant de Valldoreix.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar