Moventia i Sant Cugat Empresarial premiats amb els Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2023

(27/10/2023 – Redacció)

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha acollit per primera vegada el lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2023 dins de la 28a edició de la Nit de l’Empresa d’aquesta confederació multisectorial. Un gran acte que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès; el ministre de la Presidència en funcions del govern espanyol, Fèlix Bolaños, el president de la patronal, Xavier Panés i l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, entre molts altres.

Entre els premis que ha lliurat la patronal destaquen algunes empreses i entitats de la ciutat, com Moventia, fundada el 1923 que ha rebut el guardó a l’empresa centenària o el premi fora de concurs que s’ha lliurat a l’Associació Sant Cugat Empresarial.

La Cecot ha premiat a la consellera delegada de Frit Ravich, Judith Viader, amb el Reconeixement Cecot a la Personalitat 2023 per la seva trajectòria professional.La 28a edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial també han reconegut el Club Natació Terrassa, Comser, Tgo Dx (bus4.me), Mindtraveler Bcn, Nomade Van, Centre Dental Les Escolesi el Grup Leitat.

Atenció mediàtica
Més enllà del fet empresarial, aquest acte ha tingut rellevància mediàtica en el marc dels acords per la investidura de Pedro Sánchez. El ministre de la Presidència en funcions, Fèlix Bolaños, ha demanat “valentia, responsabilitat i sensatesa” per arribar a un acord que permeti la investidura del candidat socialista. Abans dels discursos, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, li ha traslladat en privat que la negociació està “encallada” i l’ha avisat que el temps s’esgota. El president català li ha dit que calen avenços “en ferm” en totes les carpetes per poder arribar a un acord.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar